Mignolet erkent negatieve vormcurve: We blijven klappen krijgen

Mignolet erkent negatieve vormcurve: "We blijven klappen krijgen"

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 18:30do 25-11-2021 om 18:30

Simon Mignolet baalde als een stekker na afloop van de wedstrijd tegen Leipzig. Club Brugge zag zijn Europese overwintering hoogstwaarschijnlijk in rook opgaan. De doelman geeft toe dat zijn club een stevige vormcrisis beleeft.

De verwachtingen waren hoog voor aanvang van de kraker tegen het Duitse Leipzig. Een 0-5 thuisnederlaag later overheerste er echter enkel maar teleurstelling. Mignolet erkent dat Club al een tijdje in een lastige periode verkeert.

"We zijn als een bokser die in de hoek staat", citeert Het Nieuwsblad de doelman. "We krijgen klappen en blijven klappen krijgen. Je moet terug kunnen slaan om uit die uit te geraken. Tegen Leipzig is ons dat niet gelukt. We hebben een resultaat nodig om hieruit te geraken. Daarop kunnen we dan verder bouwen."

Zondag kan Club al het één en ander rechtzetten. Dan neemt de landskampioen het op tegen KRC Genk. Nadien volgt nog een programma in de competitie tegen Seraing, Zulte Waregem en OH Leuven. Philippe Clement en zijn mannen kunnen zich de komende weken dus niet al te veel misstappen veroorloven in de Jupiler Pro League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws