Van den Brom over heenmatch tegen Zagreb: “Geen correcte weergave van het spel

Van den Brom over heenmatch tegen Zagreb: “Geen correcte weergave van het spel"

24-11-2021 21:40

KRC Genk kan de volgende ronde van de Europa League nog halen, maar dan moet het tegen Dinamo Zagreb donderdag wel een goed resultaat halen. Een dag voor de match blikt John van den Brom vooruit op het duel in Kroatië.

KRC Genk was de voorbije weken niet altijd even succesvol. Afgelopen weekend verloor het nog met 2-0 van Beerschot. Van den Brom snapt dat Europees beter moet. "We weten dat we een aantal dingen beter zullen moeten doen dan in onze jongste wedstrijden", aldus de trainer van Genk op de website van zijn club.

Dinamo Zagreb kon haar laatste twee competitieduels niet winnen. "Dinamo zit voor een stuk in dezelfde situatie. We hebben respect voor de tegenstander, maar kijken vooral naar onszelf", stelt Van den Brom.

Genk verloor de heenmatch, waardoor het nu slechts derde staat in de groep. "De 0-3 van in Genk was geen correcte weergave van het spelbeeld, want we hadden ook toen voldoende mogelijkheden om te scoren. Dit is een nieuwe kans. We weten wat we willen en waarvoor we hier zijn", besluit van den Brom.