Schoofs: Als ik daar ambras mee krijg, legt Van Damme die tussen zijn pistolet

Schoofs: "Als ik daar ambras mee krijg, legt Van Damme die tussen zijn pistolet"

24-11-2021 19:35
2

Na 15 speeldagen staat KV Mechelen op de vierde plek in de JPL en won het haar recentste wedstrijd van landskampioen Club Brugge. Als het goed gaat, hoeven interviewvragen niet altijd de meest serieuze voetbaltactische insteek hebben. Rob Schoofs werd door het Nieuwsblad aan enkele bijzondere vragen onderworpen en een daarvan ging over de speler die hij zou meenemen naar een onbewoond eiland.

"Ik kan maar één iemand bedenken en dat is Joachim Van Damme", antwoordde de kapitein van Malinwa. "Als ik daar ambras krijg met een of andere leguaan of sabeltandtijger, dan zal Joachim die tussen zijn pistolet leggen", voegde Schoofs er aan toe. Hij noemde Van Damme een soort persoonlijke bodyguard met wie je je geen minuut verveelt. "Als er bij Malinwa gelachen wordt, dan zit hij er voor iets tussen."

KV Mechelen speelt haar volgende twee wedstrijden tegen Cercle Brugge. Op 27 november trekt het in de competitie naar Brugge en op 1 december ontvangt het de Vereniging in Mechelen voor de achtste finale van de Beker van België.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie