'Dolle stier' Club Brugge jaagt vlam nog wat meer in de pan: 'This is our night!'

'Dolle stier' Club Brugge jaagt vlam nog wat meer in de pan: 'This is our night!'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 17:25wo 24-11-2021 om 17:25

Al wie Club Brugge een warm hart toedraagt, heeft vandaag ongetwijfeld al ontelbare keren angstvallig op zijn of haar horloge gepiept. Om 21u werkt de Belgische kampioen haar vijfde speeldag af in de Champions League. Dat is misschien wel het belangrijkste duel: de thuismatch tegen RB Leipzig.

Als Club erin slaagt om niet de boot in te gaan, houdt het de Duitse vicekampioen hoe dan ook achter zich in de strijd om de derde plaats. Die geeft recht op overwintering in de Europa League. Bij een overwinning tegen Leipzig zit er misschien wel meer in, al hangt dat ook af van wat er in Manchester City tegen Paris Saint-Germain gebeurt. Mogelijk mag Club op de slotspeeldag in het Parc des Princes nog meestrijden om een plek in de achtste finales van de Champions League.

Voorlopig zit dat duel echter in het verre achterhoofd, eerst moet Leipzig voor de bijl. Dat de motivatie ervan afspat in Brugge, bewijst een filmpje dat de West-Vlamingen woensdagnamiddag op hun sociale media hebben geplaatst. Daarin zien we een dolle stier rondrazen in het Jan Breydel-stadion, waar enkele sterkhouders de supporters moed inpompen. 'This is our night', klinkt het verwachtingsvol. Reden genoeg om er een lap op te geven vanavond!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws