Geen C4: Kompany moet blijven en zelf beslissen wanneer het genoeg is geweest

Geen C4: "Kompany moet blijven en zelf beslissen wanneer het genoeg is geweest"

24-11-2021 17:09
29

Kerkhofs vindt alvast dat Anderlecht met een "heel groot probleem" sukkelt. Hij omschrijft de huidige situatie zelfs als de diepste crisis waarin paars-wit ooit gezeten heeft sinds hij supporter is van de club. "Hij speelt met een systeem waar hij de spelers niet voor heeft of hij heeft niet de spelers gekregen die hij wilde", wijst Kerkhofs ook naar het transferbeleid.

Lange tijd leek het uit den boze, maar de laatste weken klinkt toch hier en daar de roep naar een ontslag van Vincent Kompany. Kerkhofs gelooft niet dat het bestuur die stap zal zetten. "Ik vind dat Kompany moet blijven en zelf moet belissen wanneer het niet meer lukt of het genoeg is geweest", deelt hij zijn mening.

Ook de vaststelling dat de slogan 'In Youth We Trust' weer op zolder lijkt opgeborgen, stuit Kerkhofs tegen de borst. Hij ziet Anderlecht liever verliezen met een ploeg doorspekt met jongeren uit Neerpede dan gelijkspelen met het elftal van afgelopen zondag. Zoniet, dan zijn er eigenlijk geen excuses. "Dan moet je wel winnen!", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie