Vanhaezebrouck haalt opgelucht adem dankzij terugkeer Hjulsager, Kums ontbreekt

Vanhaezebrouck haalt opgelucht adem dankzij terugkeer Hjulsager, Kums ontbreekt

24-11-2021 16:01
6

KAA Gent is al enkele weken zeker van een plekje in de Conference League na Nieuwjaar, maar heeft haar zinnen ook gezet op de eerste plek in haar poule. Daar kan het donderdagavond zekerheid over verwerven. Hein Vanhaezebrouck kon een wit konijn uit zijn hoed toveren voor de verplaatsing naar Anarthosis Famagusta: Andrew Hjulsager.

De Deense spelverdeler kwam vorige zomer over van KV Oostende en zou één van de smaakmakers moeten worden in de Ghelamco Arena, maar door blessurezorgen heeft hij die verwachtingen nog niet kunnen inlossen. Sinds augustus lag Hjulsager al in de lappenmand. Enkel voor het duel tegen Union Saint-Gilloise maakte hij even zijn wederoptreden in de wedstrijdselectie, al is dat intussen ook alweer van eind oktober geleden.

Nu zou Hjulsager wel eens definitief vertrokken kunnen zijn bij Gent. Hij heeft alvast een plaastje gekregen in de selectie van Vanhaezebrouck voor de Europese verplaatsing bij Anarthosis. Wie niet op het vliegtuig is gestapt, is Sven Kums. De controleur stond afgelopen weekend nochtans nog in de basis.

De opdracht op Cyprus is behoorlijk eenvoudig: als De Buffalo's erin slagen hetzelfde resultaat neer te zetten als concurrent Partizan Belgrado op het veld van Flora Talinn, kan de koppositie hen niet meer ontglippen. Zo niet, ligt er op de slotspeeldag nog een kans om het zelf af te maken tegen Flora.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie