KRC Genk wil rust bewaren na mindere resultaten: “Dan maken we nieuwe evaluatie”

KRC Genk wil rust bewaren na mindere resultaten: “Dan maken we nieuwe evaluatie”

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 13:28wo 24-11-2021 om 13:28

KRC Genk kampt met een één op zes tegen degradatiekandidaten Cercle Brugge en Beerschot. De stoel van John van den Brom lijkt weer te wankelen, maar CEO Erik Gerits bewaart de kalmte.

Er komen belangrijke weken aan voor KRC Genk. “Het is belangrijk dat we nu de rust bewaren, want er komen cruciale weken aan. We werken nu toe naar de wedstrijd van donderdag, daarna naar die van zondag. Er is gesproken en wij verwachten oplossingen én resultaten - dat is logisch bij een club als Racing Genk. Na de bekerwedstrijd van volgende week (tegen Club, red.) maken we een nieuwe evaluatie en kijken we hoe het verder moet”, zegt Gerits aan Het Laatste Nieuws.

KRC Genk blijft ambitieus en wil op meerdere fronten meestrijden. “Onze ambities zijn gekend: zo ver mogelijk geraken in de beker, een ticket voor de Champions play-offs bemachtigen en Europees overwinteren. Dat kan een probleem worden, maar het kan binnen een week ook helemaal opklaren. Daarom is het moeilijk om nu al grote uitspraken te doen. Er is nog geen man overboord. We geloven erin dat de staff en de spelersgroep het tij kunnen keren.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws