Lang doet zijn verhaal: De voetbalwereld steekt vals en smerig in elkaar

Lang doet zijn verhaal: "De voetbalwereld steekt vals en smerig in elkaar"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 12:45wo 24-11-2021 om 12:45

Noa Lang voelde zich gewaardeerd bij Ajax, behalve door de mensen die over de opstelling gingen. Dat vertelt de smaakmaker van Club Brugge in een voorpublicatie van het boek 'Bluvn Goan'.

Lang voelde zich thuis bij Club Brugge, dat hem ruim een jaar geleden overnam van Ajax. "Club Brugge is het Ajax van België. Ze stralen uit dat ze de nummer één van het land zijn en de beste spelers willen hebben", aldus Lang, die het publiek in Brugge ook wil vermaken.

Zijn grote voorbeeld: Cristiano Ronaldo. "Cristiano is mijn voorbeeld als persoonlijkheid. Hij weerstond op alle terreinen de enorme druk. Hij toont zich altijd een winnaar en wordt bovendien uitgekotst door de voetbalwereld. Dat typeert de voetbalwereld, want die steekt vals en smerig in elkaar."

"Ik stel me daar weerbaar tegen op door mezelf te zijn. Echt voor honderd procent mezelf te zijn. Daardoor liep ik al eens tegen de muur toen ik bij Ajax verbleef, aldus Lang. "De meeste mensen hielden er toch van mij, behalve zij die de ploeg opstelden. Die keken vooral naar de randzaken en veel minder naar de voetbalkwaliteiten."

Bij Club Brugge waarderen ze Lang écht, voelt hij. "Ik wil dat ze zich Noa Lang herinneren als een speler die prijzen bracht en heel succesvol is geweest. Ik probeer een voorbeeld te zijn voor de jongste jongens door hen te tonen dat ze met lef moeten voetballen, met branie en gewoon zichzelf zijn. Te allen tijde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws