Courtois laat zich uit over situatie Hazard bij Real Madrid: “Maakt hem droevig

Courtois laat zich uit over situatie Hazard bij Real Madrid: “Maakt hem droevig"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 08:28wo 24-11-2021 om 08:28

Laatste update: woensdag 24 november 2021 om 08:46wo 24-11-2021 om 08:46

Eden Hazard moet dit seizoen genoegen met een reserverol bij Real Madrid. Carlo Ancelotti gunt de Rode Duivel niet veel speelminuten. Ploegmakker Thibaut Courtois liet zich tegenover Het Nieuwblad uit over de situatie van Hazard.

Hazard zal ook niet in de Champions League spelen tegen Sheriff Tiraspol. “De voorbije dagen was hij ziek en kon hij dus niet meetrainen. Ik ken Eden al lang en ik weet dat het zijn droom was om voor Real te spelen. Het maakt hem droevig dat hij voorlopig niet meer kan betekenen voor de club.”

Toch ziet Courtois een gemotiveerde Hazard. “Ik zie echter geen speler die het hoofd laat hangen en zich bij de situatie neerlegt. Integendeel: ik zie hem alles geven op training en er alles aan doen om zijn doelen te bereiken. Zijn tijd komt nog wel, wanneer de coach hem speelminuten geeft.”

Hazard heeft nog steeds kwaliteiten. “We mogen zijn kwaliteiten niet vergeten. Zijn talent speel je niet van de ene dag op de andere kwijt. We mogen hem dus niet vergeten of afschrijven, want hij is niet zomaar een speler. Hij heeft al laten zien dat hij een van de beste voetballers ter wereld is.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws