Barsten in spelersgroep van Club Brugge: Veel ergernis gezien

Barsten in spelersgroep van Club Brugge: "Veel ergernis gezien"

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 23:45di 23-11-2021 om 23:45

Het loopt al een tijdje niet al te lekker bij Club Brugge. In de competitie staat het nog steeds in de top van het klassement, maar blijft het moeilijk om een goede reeks neer te zetten. Tegen KV Mechelen liep het nog mis. Zijn er barsten in de spelersgroep?

De sfeer lijkt alleszins niet opperbest te zijn bij de Bruggelingen. Journalist Nicolas De Brabander was vrijdag lijnreporter van dienst voor Eleven Sports en stelde dat er flink wat frustraties zijn bij de Bruggelingen. "Ik zat vrijdag naast de dug-out van Club en heb daar enorm veel ergernis gezien", vertelt De Brabander in de Champions Club-podcast.

Vooral de spelers die gewisseld werden, bleken helemaal niet tevreden te zijn met de gang van zaken. "Bij Ruud Vormer, die aan de rust vervangen werd. Maar ook bij Eder Balanta. Die gaf daar een dreun op de dug-out, ik verschrok me een ongeluk. En ook bij Noa Lang."

"Ik heb het gevoel dat het daar niet zo goed zit in die groep", gaat De Brabander nog verder. Aan Philippe Clement een moeilijke taak dus om alle plooien opnieuw glad te strijken. Woensdag staat namelijk al het belangrijke Champions Leagueduel tegen RB Leipzig op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws