Sonck ziet enorm talent bij Union: 'Zie je zelfs niet bij de Belgische topclubs'

Sonck ziet enorm talent bij Union: 'Zie je zelfs niet bij de Belgische topclubs'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 23:30di 23-11-2021 om 23:30

Union blijft dit seizoen maar overtuigen en haalde het afgelopen weekend met 1-7(!) van KV Oostende. De promovendus staat bovenaan het klassement en Wesley Sonck denkt te weten hoe dat komt.

Union heeft het beste doelsaldo van het land en mag daarvoor onder andere het spitsenduo Vanzeir-Undav bedanken. Die laatste was tegen KV Oostende nog de uitblinker met een hattrick. Sonck is onder de indruk."Ik denk dat Undav de beste spits op onze velden is", zegt hij in Extra Time.

Geen Joshua Zirkzee, Paul Onuachu of Bas Dost, maar wel Undav kon Sonck tot dusver het meeste bekoren dit seizoen. "Ik heb iemand van zijn kwaliteiten nog niet gezien bij eender welke Belgische topclub", klinkt het.

Ook tegen Oostende wist de Duitse spits te overtuigen met drie doelputen. "Hij stond tegen Oostende ook heel de tijd perfect gepositioneerd. Daarnaast werkt hij nog eens perfect af, én hij weet zijn lichaam uitstekend te gebruiken ondanks zijn gestalte. Een echte topper", besluit Sonck.

De 25-jarige spits kwam dit seizoen zeventien keer uit voor Union, daarin was hij goed voor veertien doelpunten en negen assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws