Vragen bij mentaliteit bij Club Brugge: 'Komt niet door de drukke kalender'

Vragen bij mentaliteit bij Club Brugge: 'Komt niet door de drukke kalender'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 22:30di 23-11-2021 om 22:30

Club Brugge verspeelde afgelopen vrijdag alweer punten in de competitie en ging met 2-1 onderuit tegen KV Mechelen. Nieuw puntenverlies in de Jupiler Pro League, tot de grote ergernis van ex-speler René Vandereycken.

De voormalige bondscoach ziet hoe Club Brugge het moeilijk blijft hebben in de competitie. "Club heeft slechts zeven van zijn vijftien competitiematchen gewonnen en dat mag niet zomaar afgeschoven worden op de drukke kalender en de internationals. Club moet dat met zijn uitgebreide kern beter opvangen", begint Vandereycken bij Het Nieuwsblad.

Hij stelt zich vooral vragen over de mentaliteit van de Brugse spelersgroep. "Er is toch een probleem met de mentaliteit waarmee ze aan een wedstrijd beginnen", geeft hij aan. Daarnaast stelt hij ook vast dat sterkhouder Noa Lang het moeilijk heeft en Philippe Clement geen antwoord vindt. "Club Brugge heeft moeite om de spelers die het verschil kunnen maken te vervangen", besluit hij.

Ondanks de moeilijke competitiestart staat Club Brugge wel nog steeds op een gedeelde tweede plaats met Royal Antwerp FC. De achterstand op leider Union bedraagt echter al zeven punten op dit moment.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws