Van Meir voorspelt deelnemers Play-Off 1, slecht nieuws voor Anderlecht

Van Meir voorspelt deelnemers Play-Off 1, slecht nieuws voor Anderlecht

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 22:15di 23-11-2021 om 22:15

De reguliere competitie van de Jupiler Pro League is al bijna halfweg en er kan toch al vooruit gekeken naar de mogelijke kandidaten voor Play-Off 1. Eric Van Meir denkt te weten wie bij de eerste vier zal eindigen.

We kunnen gerust al van een verrassend seizoensbegin spreken, met Union als eenzame leider en Royal Antwerp FC en Club Brugge die een achterstand hebben van inmiddels zeven punten. Net daarachter staat nog KV Mechelen. Twee verrassende namen in de top vier en volgens Van Meir zal daar weinig aan veranderen.

Bij Eleven Sports gaf de ex-trainer van Lierse SK aan dat hij de huidige eerste drie in de stand niet uit de top vier ziet verdwijnen. Zij zijn volgens hem zeker van een plekje in Play-Off 1. Daarnaast gelooft Van Meir dat KRC Genk nog zal stijgen in het klassement en uiteindelijk ook de plek van KV Mechelen zal innemen.

Topclubs missen de boot
Volgens Van Meir zullen enkele topclubs dus geen plekje weten te bemachtigen in Play-Off 1. Onder andere RSC Anderlecht niet, dat afgelopen weekend niet wist te winnen van KV Kortrijk en op een zesde plek staat. Ook KAA Gent en Standard ziet Van Meir niet in de top vier eindigen, waardoor zij opnieuw geen Play-Off 1 zullen halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws