'Clement grijpt in en zet eenzame uitblinker uit de basiself bij Club Brugge'

'Clement grijpt in en zet eenzame uitblinker uit de basiself bij Club Brugge'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 21:46di 23-11-2021 om 21:46

Club Brugge kan woensdag Europese overwintering veilig stellen met een goed resultaat tegen RB Leipzig. Makkelijk wordt dat niet. De Bruggelingen zitten niet in een al te beste vorm en voor Philippe Clement blijft het ook zoeken.

Tegen KV Mechelen liep het opnieuw fout af en werd er met 2-1 verloren. Clement heeft besloten om in de Champions League toch in te grijpen en te veranderen van formatie. Verrassend, volgens Het Nieuwsblad rekent Clement tegen RB Leipzig andermaal niet op man in vorm Bas Dost.

Het dagblad verwacht dat Noa Lang en Charles De Ketelaere weer samen een kans diep in de spits krijgen, waardoor Dost naar de bank verhuist. Een domper voor Dost, die met vier doelpunten in drie partijen de voorbije weken wel wist te overtuigen.

Dat kan niet gezegd worden van Lang en De Ketelaere, die het bijzonder moeilijk hebben om de goede vorm te vinden. Zij werden de laatste weken door de terugkeer van Dost op de flanken gezet, maar tegen RB Leipzig komt daar dus verandering in. Op die manier hoopt Clement dat de twee goudhaantjes zich toch nog eens kunnen bewijzen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws