Carrick gooit het over een andere boeg: Van de Beek en Sancho meteen aan aftrap

Carrick gooit het over een andere boeg: Van de Beek en Sancho meteen aan aftrap

23-11-2021 17:48 Laatste update: 17:55

Interim-trainer Michael Carrick staat voor zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Manchester United. In de Champions League speelt United tegen Villarreal en Carrick voerde meteen enkele wijzigingen door ten opzichte van zijn voorganger. Zo kregen Donny van de Beek en Jadon Sancho een basisplaats.

Afgelopen weekend werd Ole Gunnar Solskjaer ontslagen bij Man United en dat is een beslissing geweest die goed uitpakt voor Van de Beek. De voormalig Ajacied, die onder de Noor amper kansen kreeg om zich te laten zien, heeft namelijk een basisplaats gekregen en kan in de belangrijke wedstrijd tegen Villarreal in Spanje laten zien wat hij waard is.

Met een overwinning in het Estadio de la Ceramica zet United een grote stap richting de knock-outfase. Manchester United telt na vier speeldagen zeven punten, dat zijn er even veel als hun tegenstander Villarreal. Atalanta (5 punten) en Young Boys (3 punten) kunnen United en Villarreal nog het vuur aan de schenen leggen voor overwintering in de Champions League.