'Gigantische salarisverhoging voor Haaland als hij Dortmund trouw wil blijven'

'Gigantische salarisverhoging voor Haaland als hij Dortmund trouw wil blijven'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 18:05di 23-11-2021 om 18:05

Borussia Dortmund doet er alles aan om Erling Haaland ook na dit seizoen nog voor de club te behouden. De belangstelling voor de Noorse spits is er al tijden, maar BVB heeft de hoop op een langer verblijf nog niet opgegeven.

De gehele Europese top ligt op de loer en wil Haaland overnemen, maar Dortmund hoopt nog één extra jaartje van de doelpuntenmachine te kunnen genieten. Dat wil het doen door de Noor forse salarisverhoging aan te bieden: volgens Sky Deutschland ligt een verdubbeling van zijn huidige salaris op tafel.

Dat zou betekenen dat Haaland, die nu 8 tot 9 miljoen euro per jaar zou verdienen, naar 16 tot 18 miljoen euro zou gaan. In ruil daarvoor gaat de afkoopclausule voor de Noor niet in de zomer van 2022 in, maar nog een jaartje later.

Daarnaast wil BVB ook de Gelbe Wand inzetten om de spits binnenboord te houden. Door de coronacrisis heeft Haaland nog niet in een uitverkocht stadion kunnen spelen en Dortmund houdt hem voor dat hij dat nog eens mee zou moeten maken. Daarnaast benadrukt men zijn positie als 'rolmodel' en leider op het veld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws