Club Brugge maakt selectie voor cruciale wedstrijd tegen Leipzig bekend

Club Brugge maakt selectie voor cruciale wedstrijd tegen Leipzig bekend

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 17:18di 23-11-2021 om 17:18

Laatste update: dinsdag 23 november 2021 om 17:24di 23-11-2021 om 17:24

Club Brugge treed woensdag opnieuw aan in de Champions League. In eigen huis speelt het tegen RB Leipzig en als Blauw-Zwart wint, overwintert het Europees. Dinsdagavond maakte Club Brugge via haar officiële kanalen de selectie voor die wedstrijd bekend.

De verwachte namen staan allemaal tussen de 22 spelers die Philippe Clement selecteerde voor de clash met Leipzig. Een ietwat verrassendere naam is die van Owen Otasowie. De 20-jarige middenvelder kwam, onder andere door persoonlijke problemen, nog niet tot spelen voor Blauw-Zwart. Otasowie ging herbronnen in Engeland en dat lijkt zijn vruchten af te werpen, want hij werd opgenomen in de 22 spelers voor woensdag.

Club Brugge telt vier punten na vier wedstrijden in de Champions League. Winst betekent Europese overwintering. Of dat in de Europa League of in de Champions League zou zijn, is nog niet zeker aangezien het in principe nog bij de eerste twee kan eindigen. Dan is het natuurlijk wel afhankelijk van de resultaten van Manchester City en PSG en moet het natuurlijk woensdag eerst voorbij Leipzig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws