Club Brugge maakt selectie voor cruciale wedstrijd tegen Leipzig bekend

Club Brugge maakt selectie voor cruciale wedstrijd tegen Leipzig bekend

23-11-2021 17:18 Laatste update: 17:24
8

Club Brugge treed woensdag opnieuw aan in de Champions League. In eigen huis speelt het tegen RB Leipzig en als Blauw-Zwart wint, overwintert het Europees. Dinsdagavond maakte Club Brugge via haar officiële kanalen de selectie voor die wedstrijd bekend.

De verwachte namen staan allemaal tussen de 22 spelers die Philippe Clement selecteerde voor de clash met Leipzig. Een ietwat verrassendere naam is die van Owen Otasowie. De 20-jarige middenvelder kwam, onder andere door persoonlijke problemen, nog niet tot spelen voor Blauw-Zwart. Otasowie ging herbronnen in Engeland en dat lijkt zijn vruchten af te werpen, want hij werd opgenomen in de 22 spelers voor woensdag.

Club Brugge telt vier punten na vier wedstrijden in de Champions League. Winst betekent Europese overwintering. Of dat in de Europa League of in de Champions League zou zijn, is nog niet zeker aangezien het in principe nog bij de eerste twee kan eindigen. Dan is het natuurlijk wel afhankelijk van de resultaten van Manchester City en PSG en moet het natuurlijk woensdag eerst voorbij Leipzig.