Met een zege komen we naast Club Brugge en daarmee is alles gezegd

"Met een zege komen we naast Club Brugge en daarmee is alles gezegd"

23-11-2021 17:15
4

Woensdagavond kijken Club Brugge en RB Leipzig elkaar in de ogen. Een overwinning betekent voor Club Brugge Europese overwintering. Voor RB Leipzig is het dus een zespuntenmatch, maar de voorbereidingen verlopen niet van een leien dakje. Dinsdag stonden kapitein Emil Forsberg en interimcoach Achim Beierlorzer de pers te woord.

Naast enkele sleutelspelers zal ook Leipzig-trainer Jesse Marsch ontbreken in Jan Breydel. De Amerikaanse coach moet verstek geven na een positieve coronatest. Beierlorzer (de assistent van Marsch) zei dat hij tijdens de wedstrijd zeker in contact zal staan met Marsch, zo weet Sporza

Leipzig staat na vier speeldagen laatste met 1 punt. Het heeft dus nog twee wedstrijden om die scheve situatie recht te trekken. "We kunnen onze positie nog grondig verbeteren en dat is ons doel", zei Beierlorzer. De interimcoach van Leipzig stelde dat zijn ploeg nog alles in handen heeft en dat ze door een overwinning naast Club Brugge komen. "Daarmee is alles gezegd", aldus Beierlorzer.

Ook Leipzig-kapitein Emil Forsberg kwam aan het woord op de persconferentie van dinsdag. "We maken echt een goeie kans", zei de Zweed, "We willen naar boven kunnen kijken en willen winnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie