'Gerrard stelt extreem hoge normen en volgt voorbeeld Conte met ketchupverbod'

'Gerrard stelt extreem hoge normen en volgt voorbeeld Conte met ketchupverbod'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 18:50di 23-11-2021 om 18:50

Steven Gerrard heeft de teugels meteen aangehaald bij Aston Villa. De nieuwe manager heeft strenge voedingsregels opgesteld voor de spelers van The Villans, meldt The Telegraph.

Volgens de Britse krant stelt Gerrard 'extreem hoge normen' in Birmingham. Zo heeft hij alle koolzuurhoudende dranken, sauzen, puddingen en warme chocolademelk meteen van de menulijst geschrapt. De regels gelden niet alleen voor het eerste elftal, maar ook de jeugdteams van Aston Villa moeten zich naar de maatstaven van de voormalig middenvelder schikken. 

De maatregelen van Gerrard zouden zonder al te veel gemor zijn ontvangen. "De faciliteiten op het trainingscomplex zijn van topniveau en de structuur is aanwezig om het team succesvol te laten zijn", liet de Liverpool-icoon al weten. "Je moet de juiste mentaliteit hebben en de beste versie van jezelf willen zijn. De normen zullen extreem hoog zijn. Bij Rangers zijn ik en mijn staf succesvol geweest en we hebben de club zeker beter achtergelaten."

Overigens liet ook Antonio Conte zich meteen gelden na zijn aanstelling bij Tottenham Hotspur. De Italiaan voerde een ketchup- en mayonaiseverbod in. Gerrard begon met een 2-0 zege op Brighton & Hove Albion aan zijn tijdperk op Villa Park.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws