Het Dudenpark leeft terug: Al honderden mini-abonnementen verkocht bij Union

Het Dudenpark leeft terug: Al honderden mini-abonnementen verkocht bij Union

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 18:35di 23-11-2021 om 18:35

Laatste update: dinsdag 23 november 2021 om 18:39di 23-11-2021 om 18:39

De geel-blauwe fans in Brussel beleven hoogdagen nu Union na 15 speeldagen met zeven (!) punten voorsprong alleen leider is in eerste klasse. Steeds meer mensen willen dit succesverhaal écht meemaken en daarom lanceerde Union de verkoop van mini-abonnementen. Die blijven stevig in trek te zijn, zo laat Union weten via haar officiële kanalen.

Het is ooit anders geweest in het Joseph Mariënstadion, maar anno 2021 zitten de tribunes er stampvol. Door het recente succes van Union, worden de jarenlange, trouwe Union-fans steeds meer vergezeld door nieuwe sympatisanten. Nadat de Union-aanhang haar club van thuis in de zetel kampioen moest zien spelen, vlogen de abonnementen er aan het begin van dit seizoen de deur uit. Iets meer dan 4200 mensen schaften zich een abonnement aan, maar daar bleef het niet bij.

Door de wekelijkse, massale vraag naar tickets besloot de Brusselse club mini-abonnementen in te voeren. Dat zijn abonnementen voor de tweede seizoenshelft die bedoelt zijn voor zij die nog geen abonnement hadden. Union laat nu weten dat er op korte tijd al 700 mini-abonnementen verkocht werden. Het ziet er dus sterk naar uit dat het Dudenpark ook na nieuwjaar steeds uitverkocht zal zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws