Clement praat over druk bij Club Brugge: “Niet alles ineens in vraag gaan stellen”

Clement praat over druk bij Club Brugge: “Niet alles ineens in vraag gaan stellen”

23-11-2021 14:26
2

Club Brugge zit in een mindere periode, maar woensdag staat de topper in Europa tegen RB Leipzig al voor de deur. Op een persconferentie liet Philippe Clement zich uit over de druk bij Blauw-Zwart.

Er is veel druk bij de Belgische landskampioen, maar nu wordt er eerst naar Leipzig gekeken. “Iedereen is met Leipzig bezig nu. Voor de Champions League-campagne had iedereen nul punten verwacht, de spelers hebben een hele goede campagne afgewerkt.”

“En vier verdiende punten gehaald. Twee stunts zijn een goede campagne, drie is iets exceptioneels. Dan kunnen we ons kwalificeren. We hebben nog twee kansen, en daarvan één in eigen huis. Ik voel veel goesting om die eerste kans te pakken”, citeert Het Nieuwsblad.

Ook op Clement staat er druk. "Of er druk is op mijn persoon? Ik leg veel druk op mezelf. Altijd. Ik was ontgoocheld na Mechelen. We moeten niet ineens alles in vraag gaan stellen omdat we onze tweede nederlaag in de competitie hebben geleden. Er zijn al teveel goede wedstrijden in de Champions League geweest."