'Opsteker voor Club Brugge, Clement krijgt twee spelers terug'

'Opsteker voor Club Brugge, Clement krijgt twee spelers terug'

23-11-2021 11:45 Laatste update: 11:47
8

Bij Club Brugge zijn zowel Ignace Van Der Brempt als Eduard Sobol terug. Beide spelers moesten verstek geven voor de match tegen KV Mechelen, maar zijn nu terug gesignaleerd op het Basecamp. 

Van Der Brempt testte vorige week positief op corona, maar legde inmiddels een negatieve test af en mocht dinsdag terug meetrainen. Dat weet Het Laatste Nieuws. Sobol had geen corona, maar was vorige week wel ziek. Ook hij is voldoende gerecupereerd om ingezet te worden tegen Leipzig. Geen overbodige luxe, want zijn vervanger Faitout Mouassa werd vrijdag al bij de rust gewisseld.

RB Leipzig is dan weer verzwakt, want spelmaker Dani Olmo komt dit jaar niet meer in actie. Hij sukkelt met een spierscheur aan de knie. Olmo miste ook al de heenmatch, toen met een blessure aan de hamstrings. De Spaanse international is één van de sterspelers bij Leipzig. Club zal er dus zeker niet rouwig om zijn dat hij niet kan meespelen.

Club kan woensdag in principe de kat uit de boom kijken. RB Leipzig moet winnen, anders zit het Europese avontuur er voor dit jaar op bij de Duitsers.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie