Het hart van De Camargo bloedt: Soms doet het pijn om hen zo te zien sukkelen

Het hart van De Camargo bloedt: "Soms doet het pijn om hen zo te zien sukkelen"

22-11-2021 22:28

Igor De Camargo heeft nog steeds warme gevoelens bij Standard Luik, maar de huidige laagconjunctuur van de club doet ook hem pijn. Een pasklare oplossing heeft de rijzige aanvaller niet meteen voor handen. Wel is hij er rotsvast van overtuigd dat het vroeg of laat weer helemaal goed komt.

De Camargo was maandagavond te gast bij La Tribune op RTBF en kreeg daar enkele vragen over zijn oude liefde voorgeschoteld. De belangrijkste hefboom om uit de huidige mindere periode te geraken is "matchen winnen", deelt de Brazilobelg zijn wijze raad. Dat deed Standard afgelopen weekend met verve tegen KAS Eupen (1-0). Ambitie mag nooit ontbreken. "Standard moet altijd denken aan de top-drie", vindt De Camargo.

"Soms is het jammer om Standard zo te zien sukkelen", laat hij zijn hart spreken. De huidige situatie doet hem denken aan die van Juventus enkele jaren geleden. Desondanks kent De Camargo het potentieel van de club, waardoor hij er zeker van is dat De Rouches weer terug aan de top zullen geraken. "Iedereen weet dat Standard een groot potentieel heeft in België, op alle vlakken. En dat zullen we snel terugzien", besluit De Camargo optimistisch.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie