'Steve Bruce denkt dat hij Man United-kleedkamer kan stabiliseren'

'Steve Bruce denkt dat hij Man United-kleedkamer kan stabiliseren'

22-11-2021 21:20

Manchester United gaat voor een interim-opvolger van de vertrokken Ole Gunnar Solskjaer. The Athletic schuift ook Steve Bruce naar voren als mogelijke vervanger van de Noor.

Bruce werd onlangs ontslagen door Newcastle United en zou een dienstverband op Old Trafford wel zien zitten, schrijft het doorgaans goed ingevoerde Engelse medium. 'The Athletic begrijpt dat voormalig United-Captain Steve Bruce, recentelijk vertrokken bij Newcastle, bijzonder geïnteresseerd is in de klus. Hij denkt dat de kleedkamer kan stabiliseren.'

Een opvallende passage in het artikel van The Athletic, het lijkt er namelijk niet op dat Manchester United aan Bruce denkt. De club heeft Michael Carrick naar voren geschoven voor de komende wedstrijden en zoekt tot het einde van het seizoen iemand anders. Daarna wordt een permanente opvolger aangesteld.

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino wordt door diverse Franse en Engelse media al naar Manchester United geschreven. De Argentijn staat op de lijst bij de club, net als Brendan Rodgers en Erik ten Hag.