'Ronaldo-favoriet' Enrique met stomheid geslagen door Manchester United-gerucht

'Ronaldo-favoriet' Enrique met stomheid geslagen door Manchester United-gerucht

22-11-2021 17:30

Cristiano Ronaldo pleit naar verluidt voor zijn komst, maar Luis Enrique ziet zichzelf niet als een potentiële opvolger van Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United. De bondscoach van Spanje lacht om het gerucht.

Sky Sports pakte uit met het nieuws dat Ronaldo zich intern hard maakt voor de komst van Enrique. Dat is opvallend, omdat de Portugese superster nooit samenwerkte met de Spanjaard. Enrique is de huidige bondscoach van Spanje. In 2015 vierde hij zijn hoogtepunt als clubtrainer door met FC Barcelona de treble te winnen.

De kans dat Enrique aan de slag gaat bij Manchester United, lijkt hoe dan ook niet bijster groot. Hij werd er zondag naar gevraagd tijdens een padel-benefiettoernooi en moest er hard om lachen. "Is het 1 april vandaag?"

In Engeland wordt druk gespeculeerd over de opvolging van Solskjaer: Erik ten Hag, Zinédine Zidane, Brendan Rodgers, Mauricio Pochettino en Laurent Blanc worden genoemd. Michael Carrick neemt voorlopig de honneurs waar op Old Trafford en zit dinsdag tijdens het Champions League-duel met Villarreal voor het eerst als eindverantwoordelijke op de bank.