De naweeën van Wales-België, ook Casteels en T. Hazard testen positief op corona

De naweeën van Wales-België, ook Casteels en T. Hazard testen positief op corona

22-11-2021 14:00 Laatste update: 14:02
3

VfL Wolfsburg en Dortmund hadden maandag minder nieuws te melden. De Duitse clubs deelden mee dat Koen Casteels en Thorgan Hazard positief testten op covid. De doelman en de winger moeten nu in quarantaine. 

Met een WK-ticket op zak speelden de Rode Duivels hun laatste groepsmatch van de WK-kwalificatiecampagne op 16 november tegen Wales. Thibaut Courtois mocht van Roberto Martinez eerder naar huis en ook Simon Mignolet verliet eerder de groep. Casteels kreeg bij België een plaats onder de lat. Ook Hazard begon tegen Wales aan de match.

De kans is groot dat Casteels en Thorgan Hazard hun besmetting opliepen bij de nationale ploeg. Eerder testte ook al Kevin De Bruyne positief. Bij Manchester City moest KDB afgelopen weekend forfait geven. Ook Casteels en Hazard mogen de komende tijd niet spelen.

In de Champions League neemt Dortmund het woensdag op tegen Sporting. Beide ploegen maken nog kans om de volgende ronde te bereiken. Wolfsburg komt dinsdag al in actie in de Champions League. Sevilla is de tegenstander van dienst. Ook die twee ploegen kunnen naar de volgende ronde. Aankomend weekend nemen Wolfsburg en Dortmund het tegen elkaar op in de Bundesliga