Mingueza nuanceert Koeman-natrap: Mijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd

Mingueza nuanceert Koeman-natrap: "Mijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd"

22-11-2021 09:22
0

Óscar Mingueza heeft zijn uitspraken over Ronald Koeman genuanceerd. De Spaanse verdediger gaf Koeman afgelopen week een trap na, maar stelt dat zijn woorden verkeerd zijn geïnterpreteerd.

In gesprek met TV3 sprak Mingueza zich uit over de situatie bij FC Barcelona toen de geboren Zaandammer aan het roer stond. "Het team vertrouwde niet meer in de ideeën, iedereen probeerde zijn eigen problemen op te lossen. We waren gewoon niet goed, individueel en als collectief niet. De kleedkamer had een verandering nodig. De sfeer die we nodig hadden was er niet, spelers waren niet blij. En als je je niet goed voelt en het niet goed gaat, heb je een andere omgeving nodig."

Na de 1-0 overwinning op Espanyol nuanceert Mingueza die uitspraken. "Mijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd. Ik ben Koeman erg dankbaar", laat hij optekenen door Marca. "Hij heeft me altijd met veel dingen geholpen, op en naast het veld. Ik wilde gewoon zeggen dat wanneer het team in een slechte dynamiek verkeert, iedereen meer probeert te doen. Ik wens Koeman en zijn staf het beste, ik kan niets slechts over ze zeggen."

Koeman liet Mingueza debuteren bij Barça, toen hij nog voor de groep stond. Inmiddels zit de Nederlandse coach bijna een maand thuis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie