Bonucci de held bij Juventus, Carrasco helpt bij winst van Atlético

20-11-2021 20:09 Laatste update: 20:41

Juventus ging met een late, moeizame zege op Fiorentina de interlandbreak in, maar lijkt de stijgende lijn weer te pakken te hebben. De Oude Dame is zaterdag op gelijke hoogte met SS Lazio gekomen, nadat Leonardo Bonucci twee penalty's benutte in het onderlinge treffen.

SS Lazio-Juventus 0-2
Bonucci kende een sterke partij, die na 23 minuten voor het eerst aan mocht leggen. Kort voor tijd ging de bal nogmaals op de stip, na onbeholpen uitkomen van Lazio-keeper Pepe Reina: Bonucci hield zijn zenuwen in bedwang en hielp Juventus aan een 0-2 overwinning. Beide clubs staan nu vijfde in de Serie A, op elf punten van koplopers Napoli en AC Milan.

Atlético Madrid - Osasuna 1-0
Atlético Madrid kwam in La Liga met de schrik vrij in de thuiswedstrijd tegen Osasuna. De ploeg van coach Diego Simeone beet zich lange tijd stuk op de defensie van de formatie uit Pamplona en loste lange tijd zelfs geen enkel schot tussen de palen. De eerste poging op doel was twee minuten voor tijd echter gelijk raak: Felipe Monteiro kopte raak uit een hoekschop van Yannick Carrasco. De Madrilenen blijven in het spoor van de koplopers.