KV Mechelen heeft topper in huis: Eén van de beste in onze competitie

KV Mechelen heeft topper in huis: "Eén van de beste in onze competitie"

22-11-2021 17:01
13

KV Mechelen kon vrijdag overtuigen door met 2-1 te winnen van Club Brugge. Uitblinker daarin was Rob Schoofs, die zijn ploeg met een knap doelpunt aan de overwinning hielp. Hij kreeg dan ook niets dan lof voor zijn partij.

Met spelers zoals Eder Balanta, Mats Rits en Hans Vanaken liep er heel wat kwaliteit rond Achter De Kazerne, maar het was Schoofs die zich kroonde tot man van de match. Ook Club-icoon Franky Van der Elst kon de lof niet op. "Hij was de man van de match tegen Club Brugge", klonk het bij Eleven Sports.

De voormalige Rode Duivel ging zelfs nog een stap verder. Een ijzersterke match van hem. Het is iemand die het vaak goed en sneller ziet dan de gemiddelde Belgische voetballer. Hij is één van de beste middenvelders uit onze competitie", aldus Van der Elst.

De inmiddels 27-jarige Schoofs lijkt ook klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière. Dit seizoen was hij al goed voor vijf assists en één doelpunt in vijftien competitiewedstrijden. In het verleden kwam hij ook uit voor KAA Gent, maar werd dat geen succes.