Kara begrijpt Anderlecht helemaal niet: Leg het mij uit!

Kara begrijpt Anderlecht helemaal niet: "Leg het mij uit!"

22-11-2021 10:00
29

Na enkele moeilijke partijen wilde RSC Anderlecht zondag de puntjes op de i zetten met een overwinning tegen KV Kortrijk. Daar slaagden de Brusselaars echter niet in. Ex-speler Kara Mbodj weet wat de Brusselaars missen.

Voor de Senegalees is het helemaal duidelijk: Anderlecht kan Adrien Trebel bijzonder goed gebruiken. De middenvelder wist vorig seizoen nog te overtuigen na een nieuwe kans, maar begon deze campagne opnieuw in de B-kern. Van een nieuwe kans dit seizoen is er voorlopig nog geen sprake. Een grote fout volgens Kara.

"Iedereen kent Adrien", begint de ex-verdediger van Anderlecht bij La Dernière Heure. Het is een strijder, een speler met techniek en een leider. Waarom zet je iemand met zo'n kwaliteiten niet op het veld? Leg het mij uit", klinkt het.

De dure Trebel blijft wel op de loonlijst staan, maar krijgt dus geen kansen. Volgens Kara deels door het karakter van Trebel, die niet met zich laat sollen. "Anderlecht houdt niet meer van spelers met een sterk karakter. Die storen. Ze willen vooral spelers die zich stil houden, daar bestaat geen twijfel over", besluit Kara.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie