Corona-uitbraak bij Lokeren-Temse leidt tot verschuiving, tweetal zal coach spelen

Corona-uitbraak bij Lokeren-Temse leidt tot verschuiving, tweetal zal coach spelen

Het zijn hectische tijden bij SC Lokeren-Temse. Na enkele mindere resultaten koos de fusieclub ervoor om trainer Chris Janssens te bedanken voor bewezen diensten. Normaal zou een interim-duo zaterdagavond haar vuurdoop beleven, maar nu heeft corona roet in het eten gestrooid.

In eerste instantie stond het duel tussen SK Ronse en Lokeren-Temse gepland op zaterdag om 19u30. Door een corona-uitbraak bij de Lokeraars kan dat feestje echter niet doorgaan, kondigt de club aan op haar website. Na overleg met Voetbal Vlaanderen hebben de betrokken partijen, volledig volgens de coronaprotocollen, een nieuwe datum gevonden. Ronse - Lokeren-Temse zal plaatsvinden op woensdag 1 december.

Wie er op dat moment op de bank zal zitten bij Lokeren-Temse, is voorlopig koffiedik kijken. Na het ontslag van Janssens is het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer, maar voorlopig is die nog niet gevonden. De tandem Geert Dirinck en Danny Veyt heeft het stokje even overgenomen. Zij krijgen alvast een week extra tijd om hun (eventuele) eerste wedstrijd voor te bereiden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie