Hazard lijkt de bodem bereikt te hebben: 'Maar het kan nog altijd erger'

Hazard lijkt de bodem bereikt te hebben: 'Maar het kan nog altijd erger'

20-11-2021 16:23
6

De interlandperiode zou een bevrijding moeten worden voor Eden Hazard, maar het lijkt uitgedraaid op het omgekeerde. Tegen Estland deed de aanvaller een uur mee, al viel zijn prestatie tegen. Nadien maakte hij zelfs de afreis niet meer naar Wales. Peter Vandenbempt ziet de toekomst niet rooskleurig in voor de Rode Duivel.

Bij Real Madrid hoeft Hazard de komende weken niet bepaald meer te rekenen op al te veel speelkansen. Carlo Ancelotti gaf eerder al openlijk aan dat onze landgenoot voorlopig onvoldoende presteert. 'Intussen zitten Bale en Hazard opnieuw samen in de wachtkamer van Carlo Ancelotti. Allebei ook neergesabeld door de Spaanse media: Bale omdát hij speelde met Wales, Hazard voor zijn zorgwekkende prestatie tegen Estland. En allebei lagen ze al in de onderste schuif bij de Madrileense pers en fans', schrijft Vandenbempt bij Het Nieuwsblad.

Geen gunstige voortekenen, zo één jaar voor het WK in Qatar. Als de Rode Duivels daar nog eens een gooi willen doen naar de oppergaai, zullen ze een Hazard in blakende vorm kunnen gebruiken, is de algemene aanname. Dan zal er toch het een en ander moeten veranderen de komende maanden. 'Belgen kruisen de vingers dat Hazard opveert in Madrid, maar het kan nog altijd erger', klinkt Vandenbempt doemdenkend.