Pro League richt zich tot alle supporters met boodschap in elk stadion

Pro League richt zich tot alle supporters met boodschap in elk stadion

20-11-2021 12:00 Laatste update: 12:04
Jupiler Pro League 31 Reacties

'Welkom in een rookvrij stadion', zo kopte de Pro League haar artikel over de rookvrije stadions in het Belgische profvoetbal. Sinds de aanvang van dit seizoen zijn alle Pro League-stadion rookvrij en dat wil de Pro League in november extra in de verf zetten. 

De Pro League zet in de maand november extra in op rookvrije stadions. Dat doet het door in ieder stadion op de LED-boarding de boodschap 'Welkom in een rookvrij stadion!" te projecteren. Ook zullen de supporters in alle stadions begroet worden met een signalisatiebord waar "In dit stadion supporter ik rookvrij" op staat. Ook zullen alle 1A- en 1B-clubs dit weekend de boodschap van rookvrije voetbalstadions steunen via hun sociale media.

De Pro League werkt samen met de Stichting tegen Kanker om haar stadions rookvrij te maken. "De Generatie-Rookvrij-campagne streeft ernaar dat elk kind kan opgroeien in een rookvrije omgeving", zo stelt Wim Beelaert, coördinator van de KAA Gent Foundation. "Om dit te doen lukken, is er een drievoudig engagement nodig: het voorzien van infrastructuur, duidelijke communicatie en handhaving", aldus Beelaert.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie