Van den Brom: Het zit opnieuw goed tussen de oren bij mijn spelers

Van den Brom: "Het zit opnieuw goed tussen de oren bij mijn spelers"

20-11-2021 11:30
2

Na een minder periode met vijf nederlagen op rij (Jupiler Pro League en Europa League), had KRC Genk voor de interlandbreak opnieuw een betere vorm te pakken. Na een 1-1 tegen Cercle Brugge, weet trainer John van den Brom dat het zondag tegen Beerschot menens is, zo schreef Het Laatste Nieuws.

"We hebben alles te winnen in de komende weken, maar ook heel veel te verliezen", zo blikte van den Brom vooruit op het speelschema van zijn ploeg. Na de verplaatsing tegen hekkensleuter Beerschot, speelt Genk midweeks tegen Dinamo Zagreb, waarna twee duels tegen Club Brugge volgen (in de beker en de competitie). 

Van den Brom stelde dat zijn spelers na de wedstrijd tegen Cercle Brugge (1-1) met een beschamend gevoel naar huis gingen. "Maar het zit opnieuw goed tussen de oren." Volgens de trainer van Genk is het cruciaal om de kloof met Club Brugge en ook Union niet groter te laten worden dan ze al is. Genk staat na 14 speeldagen op plaats zes. Zes punten verwijderd van Club Brugge en Antwerp en tien van leider Union Saint-Gilloise.