'Barça is ongelukkige aanvaller niet vergeten, Bayern wil transfersom ontvangen'

'Barça is ongelukkige aanvaller niet vergeten, Bayern wil transfersom ontvangen'

20-11-2021 07:45
1

FC Barcelona was in de zomerse transferperiode al in de markt voor Kingsley Coman en is de Bayern München-aanvaller nog niet vergeten. Coman komt bij Der Rekordmeister nauwelijks aan spelen toe, maar Bayern is niet van plan om de Fransman voor een spotprijs naar Camp Nou te laten vertrekken.

Afgelopen zomer moest Barcelona afhaken, nadat Bayern een te forse transfersom vroeg voor Coman. De aanvaller staat nog tot de zomer van 2023 onder contract in de Allianz Arena, maar komt nauwelijks aan spelen toe. Inmiddels zou Coman zelf aangegeven hebben dat hij graag wil vertrekken in de winterse transferperiode, zo weet Diario SPORT.

Voor Barcelona reden om nogmaals contact te zoeken met Bayern. De Duitse club wil echter een marktconforme transfersom ontvangen. Barça heeft niet de financiële middelen om aan die eis te voldoen en wil Coman in de winterse transferperiode graag op huurbasis overnemen. Het lijkt er echter op dat Bayern voor de tweede keer in de weg gaat liggen. Der Rekordmeister ziet geen probleem in een vertrek van Coman, maar wil hem naar verluidt alleen verkopen.