'Nieuwe status doet nummer 3 West Ham de das om: deal met Man U onwaarschijnlijk'

'Nieuwe status doet nummer 3 West Ham de das om: deal met Man U onwaarschijnlijk'

19-11-2021 23:09
1

West Ham United greep vorig seizoen net naast Champions League-voetbal en handhaaft zich nu keurig in de top-vier van de Premier League. Die nieuwe status heeft echter ook een keerzijde, weet The Telegraph: de kans is klein dat Jesse Lingard terugkeert bij The Hammers.

De 28-jarige middenvelder komt bij Manchester United weinig aan spelen toe en gaat zijn contract niet verlengen. In het voorjaar werd Lingard al verhuurd aan West Ham, waar hij uitblonk met negen goals en vijf assists in zestien wedstrijden. Volgens The Telegraph hopen The Hammers op een nieuwe huurdeal in januari, maar rekenen ze nergens op: Manchester United staat drie plekken onder West Ham en lijkt niet van plan om zaken te doen met zijn nieuwe concurrent.

Lingard speelt al sinds zijn zevende bij Manchester United en gold altijd als groot talent. Nu lonkt echter een vertrek door de achterdeur, waarschijnlijk naar een buitenlandse competitie. Zijn succesvolle verhuurperiode bij West Ham heeft hem na terugkeer niet aan meer speeltijd kunnen helpen: in vijf Premier League-duels maakte hij slechts 63 minuten.