Sadick staat er weer bij KRC Genk: Niet altijd even makkelijk

Sadick staat er weer bij KRC Genk: "Niet altijd even makkelijk"

19-11-2021 13:15

Mujaid Sadick is terug bij KRC Genk. De Spanjaard haalde een paar maanden niet eens de selecties, maar mag plots weer spelen. Hij is vastbesloten om zijn kans nu met beide handen te grijpen. 

Sadick viel dit seizoen al verschillende keren uit de wedstrijdselectie. "Dat is niet altijd even makkelijk", geeft hij toe bij Het Belang Van Limburg. "Maar ik weet dat zo'n periodes erbij horen voor een jonge voetballer. Ik had me er op voorbereid en ik ben mezelf blijven voorhouden dat ik elk moment moest klaarstaan om een nieuwe kans met beide handen te grijpen."

Tegen West Ham United stond hij plots in de basis, nota bene met zijn familie op de tribune. "Een heel mooi moment. Mijn vader en moeder wonen al een poos in Londen, mijn twee jongere broers, een tweeling van 13, voetballen er bij Dagenham, een profclub uit de National League. Ze hebben best wat talent, de één is een aanvaller, de ander een linksvoetige verdediger. Wanneer het uitkomt, proberen ze ook in Genk een wedstrijd mee te pikken."

Ook komend weekend is de kans groot dat Sadick in de basis staat. Hij is één van de weinige verdedigers bij KRC Genk die geen interlandverplichtingen had.