'Cowboy' Neymar krijgt kritiek in Brazilië: 'Iemand met pijn danst niet zo'

'Cowboy' Neymar krijgt kritiek in Brazilië: 'Iemand met pijn danst niet zo'

19-11-2021 09:34
1

Neymar ligt andermaal onder vuur in Brazilië. De 29-jarige aanvaller plaatste zich met de Seleção voor het WK door Colombia te verslaan, maar hij sloeg vervolgens het duel met aartsrivaal Argentinië over vanwege een blessure. In zijn thuisland zijn er vraagtekens over de ernst van die kwetsuur.

Volgens L'Équipe mist Neymar ook de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Nantes (Ligue 1) en is hij onzeker voor het treffen met Manchester City (Champions League). In Brazilië zijn er twijfels over de professionaliteit van de dribbelaar. De in Brazilië beroemde presentator Neto meent dat hij al eerder had besloten dat hij niet wilde spelen tegen Argentinië. "In het duel met Colombia vloekte hij tegen de arbiter en vocht hij met iedereen. Hij probeerde een tweede geel te forceren."

Neto is niet onder de indruk van de blessure van Neymar. "Neymar heeft spierpijn, opgelopen tegen Colombia", vervolgt de presentator bij Os donos da bola van BAND. "Maar wat doet hij na die wedstrijd? Een dansje met een cowboyhoed op, in plaats van zijn dij te behandelen met ijs. Iemand met pijn danst toch niet zo?"

Neto weet bovendien dat de aanvaller 'gewoon' het nachtleven indook. "Hij ging naar een nachtclub voor celebrities, hij kon wel een feestje vieren in São Paulo. Moet zo'n speler Brazilië vertegenwoordigen?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie