Nainggolan: Er is na Wilmots niets veranderd onder Martinez

Nainggolan: "Er is na Wilmots niets veranderd onder Martinez"

18-11-2021 22:30 Laatste update: 22:32
18

Bondscoach Roberto Martinez kreeg de voorbije maanden flink wat kritiek omwille van zijn selectiepolitiek bij de Rode Duivels, maar ook het gebrek aan echte resultaten. Ook Radja Nainggolan is niet helemaal overtuigd van de Spanjaard.

Martinez nam het stokje over van Marc Wilmots, die werd ontslagen na tegenvallende resultaten op het EK. Volgens Nainggolan is er echter niet veel verbeterd bij de Rode Duivels na de komst van Martinez. "De ploeg van 2016 (met Wilmots als bondscoach) was nog niet helemaal klaar. Toen dachten ze dat het aan de bondscoach lag", vertelt Nainggolan bij Play Sports.

Martinez werd aangetrokken, maar ook met de Spanjaard werden er geen prijzen gepakt. "Als je het parcours met Wilmots en het parcours met Martinez vergelijkt, merk je op dat er op het vlak van resultaten niets is veranderd", aldus Nainggolan.

Volgens Nainggolan kon het onder een andere bondscoach dan ook helemaal anders afgelopen zijn. "Als je Antonio Conté bij de Rode Duivels had gezet, werden er prijzen gepakt", aldus de middenvelder van Royal Antwerp FC.