'Scout van Fiorentina moet Anderlecht-spelers Verschaeren en Kana bekijken'

'Scout van Fiorentina moet Anderlecht-spelers Verschaeren en Kana bekijken'

18-11-2021 21:01
1

RSC Anderlecht moest door de financiële problemen de voorbije jaren al vroeg afscheid nemen van enkele talentvolle jonkies. Onder andere Jérémy Doku en Albert Sambi Lokonga vertrokken richting het buitenland. Datzelfde kan nu ook gebeuren met Yari Verschaeren en Marco Kana.

Zo weet men bij Tuttomercatoweb dat er afgelopen weekend nog een scout van Fiorentina zat om de partij tussen de Belgische Beloften en Turkije te bekijken. De scout kreeg daarbij de opdracht om specifiek Verschaeren en Kana in de gaten te houden.

Beide spelers van RSC Anderlecht stonden ook in de basis en wisten de partij met 2-0 te winnen. Daarin was Verschaeren ook goed voor een knappe assist op Miche-Ange Baliwiksha. Of dat ook betekent dat Fiorentina in de toekomst een bod zal doen op één van de twee, is nog maar de vraag.

Beide spelers werden in het verleden al gelinkt aan Italiaanse clubs. Zo werd Verschaeren naar verluidt gevolgd door AC Milan, terwijl Juventus en Napoli aan Kana dachten. Tot een transfer kwam het echter (nog) niet.