Entourage Doku reageert na vermeende interesse van Barcelona

Entourage Doku reageert na vermeende interesse van Barcelona

18-11-2021 20:30 Laatste update: 20:33

Zien we Jérémy Doku binnenkort in het shirt van Barcelona spelen? Vanuit Spanje klonk het dat de Catalaanse grootmacht interesse toont in de Rode Duivel, maar dat wordt ontkend door de entourage van Doku.

Barcelona zoekt een nieuwe flankaanvaller en volgens El Mundo Deportivo zou dat weleens Doku kunnen worden. Volgens de Spaanse bron is de Rode Duivel één van de kandidaten om richting Spanje te verhuizen. "Dat lijkt me niet juist", vertelt papa Doku bij Het Laatste Nieuws. "Ik denk niet dat Barcelona nu ook in de positie zit om grote transfersommen uit te geven."

Bij Rennes wil men namelijk nog geen afscheid nemen van Doku. Onze landgenoot zou ook zo'n veertig tot vijftig miljoen euro moeten kosten. Toch is een transfer niet onbespreekbaar. "Er zijn wel vele andere clubs die Jérémy willen, al mag ik daarover niets zeggen", klinkt het nog.

Zien we Doku binnenkort dan ook bij een nog grotere club dan Rennes spelen? "Ik denk niet dat hij al wil veranderen, maar in voetbal kan alles snel veranderen. Het hangt ervan af welk team geïnteresseerd is", besluit hij. Om welke clubs het gaat, is niet bekend. De voorbije maanden werden onder andere Liverpool en Manchester City wel al gelinkt aan de voormalige speler van RSC Anderlecht.