'Chelsea ziet niets in verhuur Ziyech, bieden op aanvaller kan wél'

'Chelsea ziet niets in verhuur Ziyech, bieden op aanvaller kan wél'

18-11-2021 16:26
1

Hakim Ziyech wordt gelinkt aan een vertrek bij Chelsea, maar de kans is klein dat de Marokkaan verhuurd gaat worden in de winterstop. FC Barcelona en Borussia Dortmund zouden belangstelling voor hem hebben.

Volgens The Telegraph, doorgaans betrouwbaar, heeft Chelsea nog geen besluit genomen over de toekomst van Ziyech, maar is de kans niet groot dat de club hem zal verhuren. Dat Chelsea nog meedoet in vijf competities is het belangrijkste argument om Ziyech niet te laten gaan.

De oud-Ajacied heeft in Londen geen basisplaats, maar kan desondanks wel rekenen op speeltijd in andere competities. Manager Thomas Tuchel heeft voorin niet veel te kiezen en zou Ziyech daarom graag willen behouden. Chelsea zou wel willen luisteren naar biedingen op Ziyech.

Ziyech maakte twee seizoenen geleden voor veertig miljoen euro de overstap van Ajax naar Chelsea. Onder Frank Lampard was hij basisspeler, maar onder Tuchel zijn de kaarten anders geschud. Ziyech heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2025.

Ziyech speelde dit seizoen 182 Premier League-minuten in vier wedstrijden.