Vanlerberghe wil Club Brugge kloppen: Dan maken we goede kans

Vanlerberghe wil Club Brugge kloppen: "Dan maken we goede kans"

18-11-2021 11:15

Vrijdagavond gaat Speeldag 15 van start met een match tussen KV Mechelen en Club Brugge. Voor Jordi Vanlerberghe wordt dat speciaal, want hij speelt tegen zijn ex-ploeg. 

Vanlerberghe heeft nog veel contact met zijn ex-ploegmaat Mats Rits. "Als ik Mats hoor, dan heb ik toch het gevoel dat Club met een ander gevoel naar Mechelen komt in vergelijking met vroeger", vertelt hij aan Gazet Van Antwerpen. "Dat is iets wat we zelf hebben afgedwongen. We hebben weer een sterke thuisreputatie opgebouwd, met goed voetbal en mooie resultaten."

KV Mechelen is dit seizoen één van de revelaties in de Jupiler Pro League. "Het zou mooi zijn om die reputatie nog wat extra kracht bij te zetten met een thuisoverwinning tegen Club Brugge. Het is zeker een match die leeft binnen de groep. Ik zie niet in waarom we niet zouden kunnen winnen. Als we ons beste niveau halen - dat is wel een vereiste - maken we volgens mij zelfs een goeie kans."

KV Mechelen staat momenteel op een vierde plaats in de Jupiler Pro League. Bij winst komt het zelfs terug tot op één puntje van Club Brugge.