Dessers: Ik heb bij Genk nog niet kunnen tonen wat ik in mijn mars heb

Dessers: "Ik heb bij Genk nog niet kunnen tonen wat ik in mijn mars heb"

17-11-2021 21:52
5

Cyriel Dessers komt momenteel op uitleenbasis uit voor Feyenoord, waar hij zich in de basis én in de kijker wil spelen. Voorlopig is het ook nog niet bekend waar zijn toekomst ligt. Voor Dessers zelf is het ook gissen.

Feyenoord huurt de aanvaller van KRC Genk, waar men naar verluidt nog steeds gelooft in de aanvaller. Dimitri De Condé gaf in het verleden al aan dat Dessers in principe zal terugkeren naar de Limburgers, al weet Dessers zelf nog niet waar zijn toekomst ligt.

"Misschien licht Feyenoord de optie, misschien keer ik terug naar Genk of lenen ze me uit aan een andere club. Als voetballer heb je daar veel minder controle over dan veel mensen denken", zegt Dessers daarover in Sport/Voetbalmagazine.

Dessers zou wel graag terugkeren naar Genk en daar helemaal doorbreken. "Ik heb het gevoel dat het nog niet af is tussen Genk en mij, dat ik niet heb kunnen laten zien wat ik in mijn mars heb, ook omdat Paul (Onuachu, red.) een fantastisch seizoen heeft gehad. Genk zal altijd mijn club blijven", besluit hij.

Maar dan zal Dessers zich ook bij Feyenoord in de kijker moeten spelen. Een basisplek heeft hij niet, maar scoren doet hij wel. Na elf partijen zit de aanvaller aan vier doelpunten en één assist.