Laporta speculeert ook over terugkeer Messi en Iniesta: 'We denken aan ze'

Laporta speculeert ook over terugkeer Messi en Iniesta: 'We denken aan ze'

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta laat de supporters dromen van een terugkeer van Lionel Messi en Andrés Iniesta. De preses van de Catalanen sluit niet uit dat in het kielzog van Dani Alves ook de Spaanse spelmaker en Argentijnse ster terugkeren.

"Het is gebeurd met Dani, die terecht aangaf dat leeftijd maar een getal is. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar beide spelers zijn nog actief", zei Laporta tijdens de presentatie van Alves. "Wij denken altijd aan ze, je weet het maar nooit in het leven." Messi (34) vertrok afgelopen zomer transfervrij naar Paris Saint-Germain, terwijl Iniesta (37) sinds 2018 voor Vissel Kobe speelt.

Laporta toonde zich ook verheugd met de terugkeer van Alves. "Ik vertelde Xavi dat we met hem hadden gesproken en toen hij zei dat Dani één van de spelers was die hij nodig heeft in zijn elftal, was de beslissing gemaakt. Alves is de meest succesvolle speler in de voetballerij, hij wil helpen om dit team weer aan de top te krijgen."

De 38-jarige Braziliaanse rechtsback werd voor het oog van zo'n tienduizend fans gepresenteerd in Camp Nou. Zij moeten nog wel even wachten op zijn officiële rentree. Hij is pas vanaf januari speelgerechtigd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie