Romano: 'Nog geen enkele ploeg deed een bod op Hazard'

Romano: 'Nog geen enkele ploeg deed een bod op Hazard'

17-11-2021 13:40
7

Voorlopig ligt de toekomst van Eden Hazard nog altijd bij Real Madrid. Volgens Fabrizio Romano klopte er nog geen enkele ploeg aan voor de winger.

Hazard ontbrak bij de Rode Duivels tegen Wales. Hij mocht weer aansluiten bij de spelersgroep van Real Madrid. Dinsdag trainde Hazard voluit mee bij zijn club, die in de voorbereiding zit op het duel tegen Granada.

De kans is groot dat Hazard ook zondag weer op de bank zit bij Real Madrid. Momenteel moet onze landgenoot Vinícius Júnior voor zich dulden. Terwijl Hazard helaas maar in het sukkelstraatje blijft hangen, heeft de Braziliaan de vorm van zijn leven te pakken. Daar wringt het schoentje, want volgens Romano wil Hazard terug een basisplaats hebben. “Maar om die te hebben moet je fit zijn”, merkt de transferexpert op.

De voorbije weken gaat het almaar vaker over een transfer van Hazard tijdens de winter, maar voorlopig is er nog niets concreet. “Er zijn geruchten over Newcastle en binnenkort zullen de geruchten over Chelsea ook weer opduiken. Maar het enige wat nu zeker is, is dat nog geen enkele ploeg een bod deed op Hazard.”