SPORT: Barcelona broedt twee jaar na verloren slag weer op Ziyech-poging

SPORT: Barcelona broedt twee jaar na verloren slag weer op Ziyech-poging

17-11-2021 09:35
1

Diario SPORT heeft opnieuw de naam van Hakim Ziyech laten vallen. De Nederlander komt bij Chelsea weinig aan spelen toe en is een serieuze optie bij FC Barcelona, meent de Spaanse sportkrant.

Ziyech werd onlangs al in verband gebracht met Borussia Dortmund én met Barça, waar zijn eventuele komst volgens SPORT deze week nader wordt besproken. Trainer Xavi heeft niet veel te besteden op de transfermarkt, maar is – na het vastleggen van oude bekende Dani Alves – op zoek naar offensieve versterking. Deze week staat er een overleg tussen Xavi en de overige sportieve beleidsbepalers op de planning. Barça zou kijken naar de mogelijkheden voor een huurtransfer zonder verplichte koopoptie.

De linkspoot stond tijdens zijn Ajax-tijd al in de belangstelling van Barcelona, dat navraag deed in Amsterdam, maar uiteindelijk niet op kon tegen de veertig miljoen euro die Chelsea overmaakte. Ziyech is na het ontslag van Frank Lampard echter op het tweede plan beland. In dit seizoen speelde hij slechts vier competitieduels namens de Premier League-koploper.