Simons over kansen in Qatar: Als iedereen fit is, is het mogelijk.

Simons over kansen in Qatar: "Als iedereen fit is, is het mogelijk."

17-11-2021 08:00
6

Na Wales-België schatten analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons de kansen van de Rode Duivels voor het komende WK in. In de VTM-studio waren ze unaniem over de outsidersrol van België.

Degryse stelde dat België het toernooi niet meer intrekt als favoriet, maar wel als outsider. "Het doel is afhankelijk van wie fit is", zei Degryse. "Op het EK waren De Bruyne en Hazard niet fit en dan verlies je heel veel kwaliteit." Ook Jan Mulder rekent de Rode Duivels niet meer tot de topfavorieten voor de eindwinst. "Ik schat Frankrijk en Brazilië hoger in", aldus Mulder.

"Voor sommige jongens is het de laatste kans om een prijs te pakken", liet Timmy Simons optekenen. De ex-Rode Duivel wees erop dat de ambities tegenover vorige toernooien begesteld zijn, maar dat de Rode Duivels zelf nog wel branden van ambitie. "Als iedereen fit is, is het mogelijk", zei Simons wanneer hem gevraagd werd of hij in een wereldtitel gelooft in Qatar. "Het is nog een jaar en daarin kan nog heel veel gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie