Openda spreekt over terugkeer naar Club Brugge: Door de grote poort?

Openda spreekt over terugkeer naar Club Brugge: "Door de grote poort?"

15-11-2021 16:58 Laatste update: 16:58
9

Lois Openda werd ook dit seizoen weer aan Vitesse verhuurd door Club Brugge en wordt steeds belangrijker bij de Nederlandse ploeg. De snelle aanvaller is inmiddels ook een sterkhouder bij de Belgische beloften, maar kan hij dat ook bij Club Brugge worden?

Dit seizoen was er door de concurrentie van onder andere Bas Dost, Wesley Moraes en Charles De Ketelaere geen plekje voor Openda in het team van Philippe Clement. Hij kreeg opnieuw de kans om ervaring op te doen bij Vitesse, al sluit hij niet uit nog terug te keren naar Blauw-Zwart.

Toch beseft Openda dat hij dan nog beter moeten worden. En dat wil hij nu eerst nog doen bij Vitesse. "Door de grote poort terugkeren bij Club? We zullen zien. Momenteel ben ik enkel gefocust op Vitesse. Ik wil mijn prestaties hier nog verbeteren en mijn doelpuntentotaal verdubbelen", klinkt het bij RTBF.

Ook Club Brugge lijkt Openda nog niet opgegeven te hebben en blijft hem dan ook volgen. "Ik sta in nauw contact met de scouts van Club Brugge, die mijn prestaties wekelijks evalueren", onthult Openda.

Bij Club Brugge had Openda het de eerste jaren nochtans moeilijk om door te breken. Maar dat ziet Openda vooral als een leerperiode. "Achteraf bekeken zeg ik tegen mezelf dat die moeilijke periode daar, me goed heeft gedaan. Ik hield toen vol, ook al was mijn zelfvertrouwen bij momenten erg laag. En vandaag ben ik mentaal erg sterk", besluit hij.