Ibrahimovic eerlijk bij Zweden: 'Ik weet niet eens of ik er dan nog bij ben'

Ibrahimovic eerlijk bij Zweden: 'Ik weet niet eens of ik er dan nog bij ben'

15-11-2021 09:13
0

Zlatan Ibrahimovic weet niet of hij van de partij is als Zweden in de play-offs strijdt voor een WK-ticket. De kans lijkt daardoor aanwezig dat zijn rentree als international van korte duur is.

Zweden liep zondagavond directe kwalificatie voor het WK mis, door met 1-0 te verliezen van Spanje. De ploeg van Janne Andersson moet daardoor in maart play-offs gaan spelen. Ibrahimovic, die dit jaar terugkeerde bij Zweden, wil daar niet op vooruit blikken. "Het duurt nog even voordat de play-offs op het programma staan. We zullen zien tegen wie we dan spelen", vertelt hij tegenover het Zweedse C More.

"Ik weet niet eens of ik zelf bij de play-offs aanwezig ben", stelt Ibrahimovic. De veertigjarige spits is in ieder geval niet van de partij bij de halve finale. Ibrahimovic kreeg geel tegen Spanje, waardoor hij geschorst is.

Middenvelder Albin Ekdal zet zijn vraagtekens bij de kaart van de 120-voudig international. "Ik heb er niets van gezien. Na de wedstrijd zag ik op het wedstrijdoverzicht pas dat Ibrahimnovic geel heeft gekregen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie